wimbo Volvo Classics

 

Op 1 maart 2017 hebben wij ons nieuwe pand betrokken aan de PARALLELWEG  1  in Barneveld op het industrieterrein HARSELAAR-OOST. Wij hebben dan de beschikking over een mooie bedrijfshal met een ruime werkplaats, een mooie showroom en een groot,nieuw ingericht magazijn.

Wimbo Volvo Classics: het bedrijf, dat zowel de klassieke volvo koestert maar OOK jongeren een kans biedt werkervaring op te doen en dagbesteding biedt aan jongeren met een beperking.(zie ook: Ons Bedrijf)We zijn gespecialiseerd in onderhoud en reparatie (APK), inkoop, verkoop, schadeherstel en restauratie van de volgende Volvo Oldtimer modellen; Volvo 164, Volvo Amazon, Katterug en Duett, P 1800, Volvo 140, Volvo 240. 740 en 940.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf en heb ik besloten op grond van de goede  band  en de onschatbare technische kennis, de samenwerking met HC Mechanics te verstevigen.  We hebben inmiddels jarenlang contact en wisselen allerhande info uit omtrent  de Volvo en  hopen u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Het magazijn bestaat zowel uit zeer veel technische als carosseriedelen.

Momenteel zijn we bezig om gestalte te geven aan een zeer gedetailleerde webshop, waarvoor wij een nieuwe medewerker hebben aangetrokken.

Volvo Oldtimer Onderdelen
Wimbo Volvo Classics heeft een gigantische hoeveelheid Volvo Oldtimer onderdelen (ca 1000m2). We hebben de afgelopen maanden alles geinventariseerd en gaan dit de komende periode op de site zetten zodat u een overzicht heeft van onze voorraad originele, goede gebruikte onderdelen. Uiteraard kunnen we ook alle onderdelen nieuw leveren. We hebben veel liggen maar mail of bel altijd even of het op voorraad ligt.

Wij beschikken over een wisselende voorraad plaatwerk(zowel nieuw als gebruikt) voor zowel de katterug, amazon, volvo 140, volvo 164 als de volvo 200, 700 en 900 serie ligt nu gesorteerd op type Volvo. Deuren, schermen, motorkappen etc. alles ligt netjes gerangschikt.

In de nieuwe werkplaats hebben we nu de beschikking over meer ruimte om reparaties/restauraties uit te voeren. Daarnaast is het beperkt mogelijk om bij Wimbo Volvo Classics een brug te huren, inclusief advies en gratis gebruik van gereedschap.

Kom gerust een keer langs om een kijkje te nemen in ons nieuwe pand en onze wisselende voorraad Volvo klassiekers in de showroom te bekijken.

De koffie staat klaar!

Openingstijden:

Maandagavond: 19.00 - 22.00 uur
Dinsdag:           GESLOTEN en op afspraak
Woensdag:       09.00 - 17.00 uur
Donderdag:      09.00 - 17.00 uur
Vrijdag:            09.00 - 17.00 uur
Zaterdag:         GESLOTEN en op afspraak
Zondag:           GESLOTEN
En natuurlijk op afspraak.