wimbo Volvo Classics

 

Op 1 maart 2017 hebben wij ons nieuwe pand betrokken aan de PARALLELWEG  1  in Barneveld op het industrieterrein HARSELAAR-OOST. Wij hebben de beschikking over een mooie bedrijfshal met een ruime werkplaats, een mooie showroom en een groot,nieuw ingericht magazijn.

Wimbo Volvo Classics: het bedrijf, dat zowel de klassieke volvo koestert maar OOK jongeren een kans biedt werkervaring op te doen en dagbesteding biedt aan jongeren met een beperking.(zie ook: Ons Bedrijf)We zijn gespecialiseerd in onderhoud en reparatie (APK), inkoop, verkoop, schadeherstel en restauratie van de volgende Volvo Oldtimer modellen; Volvo 164, Volvo Amazon, Katterug en Duett, P 1800, Volvo 140, Volvo 240, 740, 940 en V70  classic.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf en heb ik besloten op grond van de goede  band  en de onschatbare technische kennis, de samenwerking met HC Mechanics te verstevigen.  We hebben inmiddels jarenlang contact en wisselen allerhande info uit omtrent  de Volvo en  hopen u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Samen met mijn zoon, Bastiaan, zullen  we de voortgang van het bedrijf continueren en zal ik zo af en toe een klein stapje terug doen......

Het magazijn beschikt over een zeer grote hoeveelheid onderdelen op het gebied van  carrosseriedelen, interieurdelen, technische onderdelen van  het kleinste boutje tot complete portieren etc

Volvo Oldtimer Onderdelen

Wimbo Volvo Classics heeft een gigantische hoeveelheid Volvo Oldtimer onderdelen (ca 1000m2). We hebben de afgelopen maanden alles geinventariseerd en gaan dit de komende periode op de site zetten zodat u een overzicht heeft van onze voorraad originele, goede gebruikte onderdelen. Uiteraard kunnen we ook alle onderdelen nieuw leveren. We hebben veel liggen maar mail of bel altijd even of het op voorraad ligt.

Wij beschikken over een wisselende voorraad plaatwerk(zowel nieuw als gebruikt) voor zowel de katterug, amazon, volvo 140, volvo 164 als de volvo 200, 700, 900 en V70 serie ligt nu gesorteerd op type Volvo. Deuren, schermen, motorkappen etc. alles ligt netjes gerangschikt.

In de nieuwe werkplaats hebben we nu de beschikking over meer ruimte om reparaties/restauraties uit te voeren. Daarnaast is het beperkt mogelijk om bij Wimbo Volvo Classics een brug te huren, inclusief advies en gratis gebruik van gereedschap.

Kom gerust een keer langs om een kijkje te nemen in ons nieuwe pand en onze wisselende voorraad Volvo klassiekers in de showroom te bekijken.

De koffie staat klaar!

Openingstijden:

Maandagavond: 19.00 - 21.30 uur
Dinsdag:           09.00- 16.30 uur
Woensdag:        09.00 - 16.30 uur
Donderdag:       09.00 - 16.30 uur
Vrijdag:            09.00 - 16.30 uur
Zaterdag:         GESLOTEN en op afspraak
Zondag:           GESLOTEN
En natuurlijk op afspraak.