Aan & verkoop begeleiding

Aankoopbegeleiding = geld verdienen

Volvo Classics biedt u de mogelijkheid van aankoopbegeleiding.

De aankoopbegeleiding is erop gericht om u te begeleiden bij de aankoop van een klassieke Volvo met het doel u een verantwoorde aanschaf te laten doen. Of het nu om een restauratieproject gaat of om een auto in concoursstaat: u wilt waar voor uw geld.

De verkoopbegeleiding neemt u al het werk met betrekking tot de verkoop van uw auto uit handen. Géén percentage maar de tijd en de advertentiekosten die in de verkoop van de auto wordt gestoken, worden vergoed en eventueel de stallingkosten.

Jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat de aanschaf van een klassieker vaak een emotionele aangelegenheid is waarbij je soms te snel geneigd bent om de begeerde auto aan te schaffen, waarbij soms zaken over het hoofd worden gezien die in een later stadium veel geld gaan kosten en die vermeden hadden kunnen worden/dan wel een forse verlaging van de aanschafprijs hadden kunnen geven.

Kortom maak gebruik van deze mogelijkheid en voorkom onnodige teleurstellingen. Mocht u een voorproefje willen op de mogelijke problemen die je tegen kunt komen klik dan eens op de roestspecial.

Wij beperken ons uitsluitend tot klassieke volvo's onder het motto: Doe waar je het beste in bent!

Gezien de jarenlange ervaring met klassieke volvo's durven wij gerust te zeggen dat we goed zicht hebben op de sterke maar vooral ook op de zwakke punten van een Volvo en een deskundig advies kunnen geven aan vooral nieuwe maar ook ervaren volvo rijders.

De aankoopbegeleiding richt zich erop de aan te schaffen auto in zijn geheel na te kijken en een deskundig advies te verstrekken mbt de carrosserie en technische staat van de auto alvorens u tot aankoop overgaat.

Voor meer info kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.